Werkwijze

Wat krijgt u als ondernemer allemaal voor uw kiezen?

Omzetbewaking, belastingaangiften, administratie, salarisverwerking, op- en uitbouwen klantenkring, arbeidscontracten, ziekte en verzuim, juridische kwesties, periodieke rapportages, jaarrekening, pensioenregelingen, subsidieaanvragen, ondernemingsplan, automatisering, fusie & overname, bedrijfsopvolging, financiële planning … Ga er maar aan staan als ondernemer. Allerlei zaken komen in een moordend tempo op u af.

Zelfs keihard buffelen is vaak niet afdoende.

U heeft het alle dagen van de week ontzettend druk. Constant staat u voor belangrijke beslissingen. Steeds wordt u afgeleid door ‘belangrijke randzaken’. U vliegt van het ene beslismoment naar het andere. Prioriteiten stellen? Dat is lastig, want de meeste zaken zijn allemaal even belangrijk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Enter & Winters weten we waar u tegenaan kunt lopen. Wij zijn zelf immers ook allemaal ondernemer! We kennen de stress en de hoofdbrekens die het ondernemerschap soms kan veroorzaken. Maar net als u blijven we gefascineerd door het ongrijpbare dat ondernemen zo aanlokkelijk maakt. Het avontuur, de voortdurende afwisseling, het eigen baas zijn, het ‘bouwen’… Als ondernemer kennen wij de behoefte aan praktische ondersteuning. Verwacht van ons dan ook geen brij aan adviesrapporten, die u ongelezen in uw bureaulade laat verdwijnen. Nee, onze adviezen zijn altijd direct toepasbaar.

Ons meedenken is proactief. Samen brengen we rust in de tent.

Als het nodig is zijn we kritisch, zolang u daar wel bij vaart. Onze aanpak is nuchter en betrokken. Wij laten ons niet leiden door ‘de waan van de dag’, maar kijken altijd naar de toekomst. En daar plukt u de vruchten van! Persoonlijke aandacht is wat ons betreft het fundament onder een langdurige samenwerking. Bij ons bent u dan ook geen dossiernummer, maar een gewaardeerde relatie.

Pas dan is ‘advies op maat’ ook écht ‘advies op maat’.

Daarom heeft u bij ons bijvoorbeeld zo veel mogelijk te maken met een vaste contactpersoon. Iemand die u, uw ambities, uw bedrijf en uw branche kent. Iemand die uw markt in de gaten houdt en er, als het moet, bovenop zit. Iemand op wie u kunt vertrouwen, ook als het u even niet voor de wind gaat. Samen zorgen we voor zekerheid en overzicht, zodat u met een gerust hart verder kunt bouwen aan uw onderneming.