Ons kantoor

Enter & Winters Accountants/Belastingadviseurs is een accountantskantoor dat sinds 1998 is gevestigd in Hoofddorp. Het kantoor ligt in het centrum van Hoofddorp. Met een team van ervaren en enthousiaste medewerkers zijn wij actief voor ondernemers in het meest uiteenlopende sectoren en branche van het midden- kleinbedrijf.

Succesvolle bedrijfsvoering

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende diensten op het gebied van accountancy, administratie, belastingen en salarisverwerking. Er komt echter veel meer kijken bij het runnen van een bedrijf, dat weet u als geen ander.

Daarom bieden wij u een vrijwel compleet pakket aan diensten.

Wilt u advies hebben over pensioenregelingen of subsidieaanvragen? Heeft u eigenlijk geen tijd om uw administratieve computersysteem up-to-date te houden? Kunt u juridische ondersteuning of mediation goed gebruiken? Heeft u behoefte aan financiële planning? Ligt er een fusie, overname of bedrijfsopvolging in het verschiet? Bij al dit soort vraagstukken kunt u een beroep doen op de accountants en adviseurs van Enter & Winters. Voor zeer specifieke kwesties putten we uit ons uitgebreide netwerk van specialisten.